Veel gestelde vragen

Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met mij op!

De pedicure heeft als doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgt ze(hij) ervoor dat uw voeten weer mooi verzorgd uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en likdoorns. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kan zij nagelproblemen oplossen. Ook kan ze (hij) u van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen. Daarnaast bieden veel pedicures (deel)behandelingen aan zoals voetmassages en nail-art.

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.

Tijdens een behandeling neem ik de telefoon vaak niet op. Dit kan namelijk erg storend overkomen tijdens een behandeling. Als u mijn voicemail inspreekt of een appje stuurt bel ik u aan het einde van de dag terug, een mailtje sturen kan natuurlijk ook!